Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt

Danny Nielandt is een rasartiest pur sang. Van zijn 14 jaar staat hij al op de planken.
Toen hij 22 was nam hij onder de hoede van zijn toenmalig producer Bobby Ranger een 5-tal singles op. Platensucces bleef echter uit maar Danny bleef actief in de muziek.


Hij is iemand die het moet hebben van life optredens. Daarom is hij steeds blijven optreden. Muziek, zingen en entertainen zijn voor hem een must.


In 1990 is hij ook gestart met het verzorgen van kindershows. Onder de naam Clown Dinky toert hij in Vlaanderen en Nederland met 3 kinderprogramma’s. Met rode neus, kleurige pruik en gekke snuiten bezorgd hij het jonge volkje een super leuke dag. Ze doen actief mee met spelletjes, zingen coole liedjes, goochelen samen, doen zelfs mee met illusies en lachen zich te pletter met allerlei gekke toestanden. Sinterklaasfeesten, kerstfeesten, paasfeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten kortom voor alle kinder-en familiefeesten heeft Clown Dinky een gepast programma in het aanbod. Zowel in prive, vereniging, bedrijf, vakantiehuis, camping ea. is hij een veel gevraagd kinderanimator in Vlaanderen.


Zingen is en blijft echter de grote passie van Danny Nielandt. In zijn verschillende shows komen croonersongs, schlagers, ballades, oldies, swingende disco en latin music aan bod. Met collega artiesten maakte hij recent nog enkele nieuwe totaalshows. In het programma ‘Het leven en de muziek van Will Tura’ wordt de carrière van Vlaanderens grootste zanger ooit belicht.
Voor verdere informatie over deze shows kijk je verder op deze website.
Deze shows zijn samengesteld voor diverse doelgroepen. Dit kan gaan van een senioren publiek tot een dinerdansant of een bruisend feest voor alle leeftijden. Verenigingen, bedrijven, hotels, restaurants, vakantiehuizen enz… doen vaak een beroep op Danny.


Als geboren entertainer zet Danny Nielandt steeds de zaal in vuur en vlam. Ambiance verzekerd.

Danny is gelukkig wanneer hij zijn publiek ‘HAPPY’ kan maken, daarom zijn de ‘Happy Shows’ samengesteld.

Zijn motto blijft: ‘een enthousiast publiek en een tevreden organisator’

Come on…LETS SWING!

Biografie