Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt
Danny Nielandt

The Happy Music Show

Een bruisende ambianceshow waarin meezingen en dansen bijna een must is.

Overbekende meezinghits van vroeger en nu staan op dit menu. Van swingende disco en  schlagers tot croonersongs en latin music. Verschillende muziekgenres passeren de Happy Music revue. Samen met Danny Nielandt gooien we in 2 x 40 minuten alle remmen los… It’s Party Time!

Dit programma met voornamelijk songs uit de jaren ’50 en ’60 brengt je terug naar de tijd van de crooners. Wie houdt er niet van de muziek van Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Fats Domino, Paul Anka. Bij deze swingende muziek wanen we ons helemaal in de tijd van de legendarische Rat Pack en de borsalino hoeden. Nostalgie troef tijdens deze show van 1 x 60 minuten. Come on…let’s swing!

Shows van Danny Nielandt

The Sing and Swing Show

Show liedjes en medley's waarvan het grootste deel meezinghits zijn van vroeger en nu. Meezingen, meeklappen, zelfs een danspasje wagen en lekker uit de bol gaan met een oeroude polonaise is hier een must. We creëren een aanstekelijke ambiance zodat de ganse zaal de kriebels krijgt en meedoet.


Danny Nielandt zingt de leukste meezing hits aller tijden in 2 x 40 of 1 x 80 minuten.

Iedereen voelt zich na de show herboren, blijgezind en "HAPPY"

Geniet van het Leven

In deze show staat het thema liefde centraal. Je kan het beslist een ode aan de liefde noemen. Zalig wegdromen en verdrinken in mooie liefdesliedjes en terugdenken aan het fladderen van de eerste vlinders in je buik....heerlijk.

Liefdesliedjes als Eenzaam zonder jou, Onvergetelijk, Everybody loves somebody, Come closer to me en Het allermooiste staan op het menu maar ook up-tempo songs zoals De allereerste keer, Love Boat, That's Amore en nog vele andere love songs worden je geserveerd door Danny Nielandt en overgoten met een heerlijk pittig sausje van bindteksten over liefde.


In deze show van 2 x 40 of 1 x 80 minuten krijgen we het zalig warm van binnen en gaat ons hartje wat sneller slaan en wie weet... misschien is Cupido wel in de buurt!

Love and Romance

Will Tura.... Al decenia lang aan de top, niemand deed het hem ooit voor. Hij is ongetwijfeld het monument in de Vlaamse showbizz.

Reden genoeg voor een eerbetoon aan deze zanger. In de Will Tura Story neemt zanger-entertainer Danny Nielandt je mee op een muziekale reis door de grootste hits uit de carrière van Will Tura.

Je wordt 75 minuten lang verwent met een menu van liedjes, medley's en weetjes over Vlaanderens bekentste zanger ooit


Een niet te missen en unieke show om met volle teugen te genieten.

De Will Tura Story

Meer info

Meer info

Meer info

Meer info

Meer info